PRESENTACIO
L'últim cap de setmana del mes de setembre s'inicien les festes del barri de Montbau de Barcelona, commemorant Sant Jeroni, patró del barri, i durant tres setmanes els veïns i veïnes del barri gaudeixen d'una sèrie d'activitats i esdeveniments.

Emmarcada en aquestes activitats està la Caminada Popular de Montbau, que des del seus inicis a l'any 2003 es va anar consolidant com a caminada diürna per la vessant del Barcelonès de la Serra de Collserola, fins que a l'any 2006 aquesta va incrementar la seva duresa baixant a la vessant del Vallés. Durant els anys posteriors la caminada va veure incrementada la seva participació consolidant-se com unes de les activitats de la festa major amb mes acceptació. A l'any 2013 l'organització, encapçalada per l'Eduard i el Juli amb la col·laboració de l'Associació de Veïns, van decidir donar un encertat gir a la filosofia de la caminada organitzant la I Caminada Nocturna de Montbau.

Les edicions a partir de l'any 2014 estaran organitzades pels Bicharracos Montbau i l'Associació de Veïns de Montbau, sempre i quan els èxits de l'organització predecessora ens acompanyin i esperant que es consolidi com activitat esportiva habitual, per tal de fomentar l'activitat física dels veïns i gaudir d'una vista del nostre barri i la nostre ciutat des dels camins de la serra de Collserola.


Aquesta caminada te un recorregut pels carrers del barri, recinte dels Llars Mundet i camins de la Serra de Collserola amb dificultat mitjana en algun tram però assequible per grans i petits, i per tal de gaudir una nit en família.


No hay comentarios:

Publicar un comentario